Orbán Viktor zavaros látomása
2017. június 01. írta: Katona Andrea

Orbán Viktor zavaros látomása

nepszava_15-678x381.jpeg

Úgy tűnik, Orbán Viktor nyilvánosan is kihirdette zavaros látomását: ÚJ NÉP KELL! A jelenlegivel sok baj van. Tűnjön el mindenki, aki költséget jelent az államnak!

Először is hulljanak a betegek! Túl sokba kerülnek.  A megoldás egyszerű: kell egy hosszú várólista, amit nem bír élve kivárni a páciens, el kell venni a közgyógyellátást a rászorulóktól, szét kell zilálni a korábban működő körzeti orvosi rendszert, el kell üldözni az orvosokat és nővéreket, az itt maradó egészségügyi személyzetet pedig nem szabad megfizetni és túl kell hajszolni. A kórházakat tilos felújítani, növelni kell a kórházban szerzett fertőzések számát, és reggelire is elég egy mosatlan répa és egy szikkadt zsemle a bent fekvőknek.

Jöhetnek a fogyatékkal élők! Egészségesnek és munkaképesnek kell őket nyilvánítani, akkor is, ha mindkét lába hiányzik, ha vak, és akkor is, ha ágyhoz kötött beteg. Félévente vissza kell rendelni őket felülvizsgálatra, meg kell szüntetni minden olyan intézmény és alapítvány támogatását, amelyik azon dolgozik, hogy ezeknek az embereknek az életét könnyebbé tegye. Külön ügyelni kell arra, hogy a mozgásukban korlátozottaknak eszükbe se jusson a városban kóricálni, és esélytelenek legyenek a nehezített akadálypályaként működő tömegközlekedésben részt venni. A nyugdíjas éveikbe tilos beszámítani a rokkant éveket, így aztán nyugdíjuk sem lesz.

Nem kellenek a szegények sem! Irány a közmunka program! Itt újra átélhetik, milyen volt kiszolgáltatott rabszolgának lenni az ókori Egyiptomban, a munkafelügyelők kezéből már csak az ostor hiányzik.

Hajléktalanok? Ki kell tiltani őket mindenhonnan. Csökkenteni kell a hajléktalanszállók számát, akadályozni kell minden ételosztással kapcsolatos jótékonysági rendezvényt. El kell hitetni a lakossággal, hogy minden hajléktalan fertőző, így eszükbe sem jut segíteni vagy közelebb menni, ha egyikük összeesne vagy megfagyna az utcán.

Hitelkárosultak és Questor-áldozatok? Elég, ha az állam széttárja a kezét, és hagyja fuldokolni őket a többszörösére nőtt adósságban. Mivel úgysem bírják fizetni, előbb-utóbb mindegyikükre a kilakoltatás és a hajléktalanság vár.

Roma integráció? Szó sem lehet róla! Kit érdekel, hogy mit akarnak? Kit érdekel, hogy köztük is vannak értékes emberek? Rákkutató lett a cigányfiú? Cserdi polgármestere azt hirdeti: Önöknek termeltük, nem önöktől loptuk? Nem számít. Maradjon csak az a hit az emberekben, hogy mindegyikük bűnöző! Éljenek tovább a putrijaikban, és esélyük se legyen egy jobb életen gondolkodni. Ők a gyűlöletpolitika ideális alanyai. Farkas Flóri majd képviseli őket!

Nem maradhatnak ki a nyugdíjasok sem. Érthetetlen, hogy bírnak ezek az emberek ennyi pénzből még életben maradni, a gyógyszereiket és a rezsijüket kifizetni, s még mindig azon gondolkozni, hogyan támogassák gyermekeiket és unokáikat. De szavazótábornak kitűnőek! Elég elhitetni velük, hogy hatalmas nyugdíjemelés várható. Elég kiszúrni a szemüket néhány ezer forintos Erzsébet utalvánnyal. Ha szavaztak, újra feledhetővé válnak 4 évre.

Iskolák? Oktatás? Gondolkodó emberek? Szó sem lehet róla. Minden oktatási intézményt meg kell fojtani, el kell venni az önállóságukat, lehetetlenné kell tenni a kreatív oktatást. Az lenne az ideális állapot, ha csak a Fidelitas tagjai járhatnának egyetemre. Mert az ő értelmi szintjük a cél. Kár, hogy ezzel a szinttel csak a vakond találkozik!

Tanulási nehézséggel küzdő, speciális oktatást igénylő gyerekek? Nincs kivételezés! Ha az elefánt nem tud fára mászni, ő a béna! Ennek az országnak nem kellenek Einsteinek (ő is diszlexiás volt, sőt, enyhe autizmusban szenvedett). A XXI. század Magyarországán, Orbán Viktor uralkodása alatt maximum csak egy kisegítő iskolát végezhetett volna el.

Módszereik hatékonyak. Kivándorlók, öngyilkosok, ideje korán meghalt emberek, depresszióval, szorongással, pánikbetegséggel küzdők szegélyezik kormányzásuk útját!

Ők azonban megtalálták a megoldást a népességfogyásra, s fennen hirdetik: Magyar nők, szüljétek tele a Kárpát-medencét! Legyen tele az ország sok kicsi Orbán Viktorral, Kövér Lászlóval, Németh Szilárddal, Habony Árpáddal, Matolcsyval, Rogán Tónival. Micsoda génállomány! Orbán Viktor ÚJ NÉPE! A hernyóemberek generációja…

Egymillió gondolkodó, tehetséges ember már elhagyta az országot. További kétmillió fejében ugyanez a gondolat körvonalazódik. Lassan csak az marad, aki nem mehet el, vagy a végsőkig ragaszkodik a szülőföldjéhez. Ahogy én is! Mert nem fogtok elüldözni a saját hazámból!

Remélem, összeszorul a gyomrotok, és rettegtek attól a pillanattól, amikor majd mi mondjuk ki ezt a mondatot: Orbán Viktor, vádolom Önt hazaárulással, az ország kifosztásával, a közpénzek ellopásával, a demokrácia és a jogállam megszüntetésével, a sajtó- és szólásszabadság eltiprásával, milliók nyomorba döntésével, a gyűlölet politikai szintre emelésével…

Remélem, álmotokban látjátok magatokat szakadt ruhában, utcát söpörve, kukában élelem után kotorászva, rács mögött töltve napjaitokat!

Mert ez lesz a mi VÁLASZ-unk 2018-ban! Mi már készülünk, ti is készüljetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr7712726780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása