Magyarország kómában van
2017. június 29. írta: Katona Andrea

Magyarország kómában van

orban_vezet.jpg

Szép nyári délután volt, a nap melegen sütött, amikor Magyarország békésen sétálgatott az utcán. Miközben azon elmélkedett, hogy ő milyen büszke és erős, egy hatalmas ütést érzett, majd elsötétült előtte a világ. Váratlanul elgázolta egy - a forgalommal szemben közlekedő, KRESZ szabályait semmibe vevő, vadul száguldozó - narancs szállító kamion. A sofőr, aki az eset után semmilyen megbánást nem tanúsított, azt mondta, orosz és török földönkívüliek parancsolták neki, hogy mindenkin gázoljon keresztül, aki vele szembe megy. Erről papírja is van - mondta -, de a hatóság emberei csak egy grazi kezelőintézet zárójelentését találták nála.

Magyarországot a helyszínen újraélesztették, ám állapota jelenleg is válságos, mert működő, közeli kórház híján csak egy fűtött gyepes stadionba tudták szállítani. Az életmentő műtét magas költségeit a kormányzati átszervezések és elvonások miatt a Társadalombiztosító nem tudta előteremteni, így életben maradását kizárólag a gyors európai uniós támogatásoknak és az életmentő műtétet pro bono elvégző, külföldről ideiglenesen hazatérő orvosoknak és nővéreknek köszönhetjük.

Az életveszélyes állapotban lévő beteg körül felváltva őrködnek az országmentő állampolgárok, mert több esetben is előfordult, hogy felfegyverzett kommandósok és kopaszok el akarták tolni a kómában fekvő pácienst. Az elfogott támadók bevallották, megbízást kaptak arra, hogy az eszméletlen Magyarországot azonnal szállítsák át a parlamenti kórbonctanra, ahol a hozzáértő szakemberek kifacsarják testéből az utolsó csepp vért is.

A baleset kapcsán az ellenzéki pártok mindegyike összehívta saját sajtótájékoztatóját, s kijelentette, ha ő vezeti az autót, ez a tragikus baleset nem történhetett volna meg. Igaz, néhányuknak nincs is jogosítványa, van, aki már évtizedek óta nem vezetett, s van olyan is, akinek a lába még el sem éri a gázpedált, de ilyen apróságok nem lehetnek kizáró okok - fejtették ki a pártvezetők.

Néhány nappal később a kormánypárt is reflektált az esetre, mert a Századvég közvélemény kutatásai azt mutatták, hogy a kormányzati tévé- és rádióadások nézettsége erőteljesen csökken, már a miniszterelnök 24 órában sugárzott beszédei sem kötik le a nézőket. A kormányszóvivő kijelentette, minden erejükkel azon vannak, hogy az esetet alaposan kivizsgálják, de annyit már biztosan mondhat, hogy egy bizonyos Soros György állhat a terrortámadás mögött. Soros valószínűleg hipnotizálta Magyarországot, és az ezért sétált ezen az életveszélyes útszakaszon figyelmetlenül. Döntés született arról is - mondta -, hogy a zebrát azon a helyen visszamenőleges hatállyal megszüntetik. Egyúttal megnyugtatta a lakosságot, hogy aggodalomra nincs ok, mert a teljes KDNP frakció felkészült az utolsó kenet feladására.

Jelenleg mintegy 10 millió Facebook-os ismerőse követi aggódva az intenzív focipáholyban fekvő Magyarország gyógyulását. Vannak, akik szurkolnak a felépüléséért, de vannak olyanok is, akik a vesztét várják. Sokan írták azt is, hogy lélekben vele vannak, de most nem tudnak gyertyát gyújtani a stadionnál, mert tüzel a macskájuk. Az is elterjedt, hogy a hazai maffia el akarja tenni láb alól a beteget, mert sok olyan dolgot tudhat, ami börtönbe juttathat sok-sok politikust és azok barátait. Ők abban reménykednek, hogy a baleset következtében Magyarországnál - ha magához is tér - maradandó emlékezetkárosodás lép majd fel.

Most pedig mindenki küldjön pozitív energiát az életéért küzdő páciensnek, mert a balesetet okozó sofőr szabadlábon védekezik, továbbra is elvakultan keresi a vele szemben haladókat, s mivel a teljes igazságszolgáltatás a kezében van, jelenleg kevés esély van arra, hogy tette miatt valaha is felelősségre vonják...

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr612727038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása