Kit utáljunk ma?
2017. július 05. írta: Katona Andrea

Kit utáljunk ma?

soros_plakat.jpg

A Fidesz gyűlölködésért felelős miniszterelnöki megbízottjának sok dolga van. Csapatával naponta ötletbörzét tartanak, hogy mi jöhetne még szóba, és kik azok, akiket plakátokra lehet rakni és szarvakkal ábrázolni, mint az ország legfőbb ellenségeit. Először volt az "emútnyócév", állandó és bármikor elővehető szereplő lett Gyurcsány, majd jöttek a "migráncsok", a megállítandó Brüsszel, akitől hisztizve követeljük, hogy tiszteljen minket, és most a 86 éves Soros György. Bizony, ezek a miniszterelnök egyébként is zavaros elméjében mind-mind az ő bukását akarják, ő pedig - szerinte - egyenlő Magyarországgal.

Igaz, hogy az országban minden lepusztult és rohad, hogy a halálozási statisztikánk az egekben van, hogy az életszínvonal meredeken zuhan, de ez mind nem számít, mert az állami pénz most arra kell (már ami megmaradt és még nem lopták el), hogy agymosó nemzeti konzultációkra, valamint gyűlölettől fröcsögő és öntömjénező plakát- és reklámkampányokra költsék - számolatlanul. A mostani Soros ellenes plakátokra 5,7 milliárdot költöttek eddig. (Ez kb 5.000 ember egy évi fizetése, havi 100.000 Ft-tal számolva).

Az utcákon már nem lehet úgy végigmenni, hogy a legkisebb településtől a legnagyobbik  ne jöjjön szembe velünk ez a rengeteg hányingerkeltő undormányuk, vagy ne szakítanák meg 10 percenként a műsort a "közérdekű" hirdetéseikkel. Innen tudjuk, kit kell aznap gyilkos indulattal utálni, ki a felelős az ország problémáiért, és - mivel máshol ennek nyoma sincs - innen értesülünk arról is, hogy Magyarország erős és büszke ország, amelyik a Fidesz jóvoltából napról napra tovább erősödik.

Nos, elérték, amit akartak. Gyilkos indulat van sokunkban, mely egyre nő! Leszaggatjuk és átfestjük a plakátokat, elkapcsoljuk a tévét egy másik adóra, mert különben még egy hang és bezúznánk a képernyőt. Egyre nő azoknak a száma, akik azt érzik, ebből elég, ezeknek takarodniuk kell! Sajnos azonban még mindig túl sokan vannak azok is, akiknek lételeme a gyűlölködés, az irigység, akik jól érzik magukat ebben a posványban és gondolkodás nélkül, vakon kiszolgálják ezt a rendszert. Orbánék szerint ez az ország 99%-a.

Haragszom Soros Györgyre! Haragszom, mert ő volt az, aki 30 évvel ezelőtt kikaparta ezeket az aljas, kétszínű, intelligenciától mentes fiatalokat a ganéjból, és megpróbálta őket kulturált, tanult emberré változtatni. Ha ő nincs, ezek ma nem lennének sehol, maximum traktorosként vagy segédmunkásként dolgozhatnának, és disznó vicceken röhöghetnének esténként két feles mellett a kocsmában a haverokkal. Bár most is ezt csinálják, csak most a Parlamentet változtatták egy falusi csehóvá, s meghonosították az ország egyik legszebb épületében a bunkó, alantas, igénytelen, arrogáns stílust, személyükben Orwell disznói költöztek be a gyönyörű, szebb napokat látott falak közé. A különbség talán csak annyi, hogy a kocsmában legalább időnként pofán vágná valaki őket, ha már túl nagy a mellényük vagy ott is ilyen arcátlan módon lopnának.

Orbán szándékosan nyitotta ki Pandora szelencéjét, s kiengedett belőle mindent, ami rossz. Betegséget, gyűlölködést, irigységet, bűnözést, félelmet, halált. Csak egy dolog maradt a szelencében, a REMÉNY! Ezt pedig nekünk kell kiengednünk.

Eddig ideje volt a rombolásnak, a jajgatásnak, a gyűlölésnek, az ölésnek, a sírásnak, de most ELÉG! Mert most ideje lesz az építésnek, a nevetésnek, a szeretetnek, a gyógyításnak, egy új, gyűlölködéstől mentes, becsületes országnak. És ideje a felelősségre vonásnak! Mert aki ilyet tesz az országgal felelős vezetőként, annak nincs bocsánat!

 

Dr. Katona Andrea
a Változást Akaró Szavazók (VÁLASZ) elnöke

Facebook: VÁLASZ-ra várva

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr4012727052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása