“Farkas Flóri csak egy a sok kidobandó lom közül” – nagytakarításra hívunk téged is!
2017. június 18. írta: Katona Andrea

“Farkas Flóri csak egy a sok kidobandó lom közül” – nagytakarításra hívunk téged is!

207-001_f8fa2df0ebf501c31dccea5e80c00b6034f0c932-nol-678x381.jpg

Ráférne az országra egy össznépi szemétszedés. Egy nagytakarítás, ami leszedné a pókhálót a végtagokról, a többéves port a szemekről, és kihajítaná a kukába a rohadó, penészes narancsot. Évek óta elmaradásban vagyunk. Így továbbra is ülünk a szemétdomb alján, és nézzük, ahogy a fejünk felett öntelten kukorékolnak a puccos kakasok, a szemét pedig egyre nagyobb.

Így marad védett pozícióban Farkas Flórián, a cigányok szégyene, akinek már rég börtönben lenne a helye. A Fidesz jóvoltából 2002 óta országgyűlési képviselő, minden alkalommal listáról jutott be. És mindig mindent megúszott! 2010-ben, kormányváltás után kinevezték a romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosnak, de féléves megbízatása alatt sem volt képes elkészíteni a jelentését. Felelősségre vonták? Dehogy! Két hónappal meghosszabbították a határidőt. 1975 és 82 között háromszor is elítélték, hol felfüggesztett, hol letöltendő börtönt kapott. 1996-ban ügyészségi vizsgálatot indítottak, mert sok minden nem volt tiszta  a Lungo Drom alapítványainak ügyében. '98-ban vádat is emeltek ellene hűtlen kezelés és a számviteli fegyelem megsértése miatt, majd jött a Fidesz, és Göncz Árpád kegyelemben részesítette. A bírósági tárgyalás elmaradt, a kegyelmi eljárás iratait 30 évre titkosították. "Jó szokásaival" később sem hagyott fel, az Országos Roma Önkormányzat pénzén családtagjait "segélyezte", áldásos tevékenysége során roma felzárkóztatásnak nyoma sincs, az erre szánt százmilliók eltűntek. Úgy tűnt, haverság ide, seggnyalás oda, ebbe már belebukik Flóri. De nem! A nagytestvér megmentette, és láss csodát, ellenszavazat nélkül választották újra a Lungo Drom elnökének! Úgy látszik, még van mit lopni!

Farkas Flóri csak egy a sok kidobandó lom közül. Nyugodt szívvel vele mehetne a helikopterező Rogán, akinek a lakása naponta 150 nm-rel nő, a rákot is gyógyító barackmag termelője, a széplelkű költő, L. Simon László, a nőverőként elhíresült Balogh "Vak Komondor" József, Szabó László, a fideszes kabinetfőnök-helyettes, aki bátran lökdösi és fenyegeti meg az ellenzéki újságírónőt, Mészáros Lőrinc, aki elfelejti bevallani milliárdjait, és akinek az IQ-ja kisebb, mint a lábmérete. A kuka-csapatatot pedig vezetheti Orbán, és hogy ne unatkozzon, viheti magával a komplett maffiacsapatát. A bármit aláíró Ádert, a Parlament ellenzéki renitenseit örömmel fegyelmező Kövért, az akadémikusokat megszégyenítő tudású Kósa Lajost, a családi támogatásból házat vásárló Lézer Janit, Halászbástya elvtársat, azaz Halász Jánost, az egyre püffedtebb fejű Deutsch (ki a fasz ez?) Tamást, Andy "igaz szerelem" Vajnát, Eltolcsy-Matolcsyt, a nyugdíjasok kegyetlen támadását Ibizán kiheverő Habonyt, a komplett TEK-et , a két hét alatt rendet csináló alvilági vezért, Pintér Sándort, az adoniszi külsejű Rezsi Szilárdot, valamint igazi keresztény elkötelezettségű vallási vezetőit: Balog pátert és Semjént. És hogy a sport se maradjon ki az életéből, viheti Storckot is.

És ez még csak a kidobandó kupac teteje. Ennél sokkal mélyebbre kell ásni, mert ha a rákos daganatot nem sikerül egyben kivenni és teljesen eltávolítani, visszanő. Most van néhány hónapunk, hogy selejtezzünk, aztán a tavaszi nagytakarításnál mosolyogva megszabaduljunk ezektől a fertőző, elavult, piszkos lomoktól, melyeket soha többé nem akarunk már se látni se használni, és csak a helyet foglalják. Ki velük!

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr3112726998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása