Viktátor és a nők
2015. október 08. írta: Katona Andrea

Viktátor és a nők

oroszlan.jpg

 

Régóta tudjuk, hogy a mi Viktorunk mentális állapotával komoly problémák vannak, most azonban egy új fóbiájára derült fény: Orbán valójában fél a nőktől. No, nem úgy általában, hiszen még egy sem támadta meg (bár egy sportos, harcias nőnek nem lenne komoly ellenfél), sőt, mint tudjuk, a csábítás sem lehetne probléma, hiszen a hatalom és a pénz sok esetben afrodiziákumként hat, ellensúlyozva néhány férfi korát, termetét és természetes "szépségét. Nőkhöz való hozzáállását inkább a "machós" "vakkomondoros" technika jellemzi, és valószínűleg nem áll távol tőle az "asszony verve jó" hangzatú népi szólásmondás elfogadása.

A félelem persze nem így került kimondásra, hanem - habitusához méltón - egy kis lekezelő felhanggal a mondataiban, ami egyértelműen mutatja, Viktorunk bizony keményen kompenzálni próbál valamit.

Mai fantasztikus gondolatait a következőképpen hangzanak:

"Orbán Viktor egy zárt beszélgetésen elmondta idén tavasszal, miért nem enged nőket a hatalom közelébe. A 444 számolt be az okfejtésről, amelynek lényege, hogy az itthoni politika folyamatos karaktergyilkosságokra épül, a sokszor nemtelen támadásokat pedig a nők nehezen bírnák. A mostani állapotok között elképzelni sem tud női minisztert – mondta."

Viktor, szomorú hírünk van! Fel kell világosítanunk téged, hogy áldásos tevékenységed nyomán nagyon sok - korábban vezető pozícióban lévő és kiválóan teljesítő - női szakember lett a FIDESZ karaktergyilkosságának áldozata, hogy helyükre gerinccel nem rendelkező, ellentmondani nem tudó és nem akaró, a szakmához alig értő, megalkuvó, magát pénzért eladó haverokkal tölthesd tele a vezetői pozíciókat.

De nem sírunk! Pedig sokunk életét tönkretetted! Ám a nők ennél keményebbek, és el sem tudod képzelni, mi vár arra a férfira, aki intelligens, okos nők ezreit, tízezreit haragította magára. A gyengébbik nem ugyanis sokszor erősebb, kitartóbb, céltudatosabb. És nem felejt!

Rossz hírünk tehát van számodra: országunkban számtalan nő akad, aki százszor intelligensebb, okosabb mint te, problémamegoldó képessége ezerszer jobb, és nálad sokkal-sokkal alkalmasabb a miniszterelnöki posztra.

Készülj tehát, Viktor, rémálmod hamarosan valóra válik: egy magyar nő fog legyőzni, és hatalmad - melyhez görcsösen ragaszkodsz - múltidő lesz. Történelmünk rossz emlékű szereplője leszel csupán, néhány sor az új történelemkönyvekben.

 

Hölgyeim, miénk a pálya...Ki jöjjön tehát?

Az alkalmatlan nők....,

noi_vezetok.jpg

 

... vagy az alkalmas Viktor?

ov.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr237950146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alterina 2015.10.08. 16:33:46

Arról nem szól a cikk, h a vaslady mire is volt "alkalmas" és milyen érdekeket szolgált, én sem részletezném inkább, itt van pl. ez erre e célra:
thinkingandrioting.blogger.hu/2015/01/02/neoliberalizmus

Trinititi 2015.10.08. 19:33:10

Egyetertek a bloggerrel. Egy no mindenre kepes, amire o maga is akarja, hogy kepes legyen. Ezt elsosorban a fej-jatekra ertem. A nyers ero epitese es felhasznalasa szinten nem lehetetlen, csak folosleges ido es energiapazarlas. A noknek sokkal finomabb es kiterjedtebb eszkozrendszeruk van mindenre, amit roppant kreativan tudnak felhasznalni. Egy ferfinak celszerszamai vannak amik nelkul felkaru oriasok. A noknek csavarhuzojuk. Amit azzal nem lehet megoldani, azt nem lehet megoldani. Szoval hajra! Keressunk egy intelligens miniszterelnokot es pozitiv diszkriminaciot alkalmazva, az NŐ legyen!

Katona Andrea 2015.10.08. 20:51:09

Alterina, a blog nem a Vasladyről szól, ő csupán egy ellenpélda arra, amit Viktorunk mondott, hogy a nők alkalmatlanok. Kérlek, ne vidd félre a blog mondanivalóját.

Zsuzsanna Heltai 2015.10.09. 15:10:26

Viktor kizárólag az aknamunkában teljesít jól. Alattomosság,ármány, mások kijátszása egymás ellen. Ebben profi.Idézet egy nagyra becsült embertől: " balkáni lókupec..."

LHedvig 2015.10.10. 20:54:13

Azért van női fazon, akit kedvel, valószínűleg ők le tudták támadni a pályáról, mint a smittmaris és az állandóan cigarettával, kutyával és Audival közlekedő, agyonszolizott (még a nevét sem tudom) csirkeelosztó hölgyemény. És az oktatási felelőst se hagyjuk ki.
süti beállítások módosítása