Új diagnózist állítottak fel: Orbán fél a nőktől
2017. június 15. írta: Katona Andrea

Új diagnózist állítottak fel: Orbán fél a nőktől

Régóta tudjuk, hogy a mi Viktorunk mentális állapotával komoly problémák vannak, most azonban egy új fóbiájára derült fény: Orbán valójában fél a nőktől. No, nem úgy általában, hiszen még egy sem támadta meg (bár egy sportos, harcias nőnek nem lenne komoly ellenfél), sőt, mint tudjuk, a csábítás sem lehetne probléma, hiszen a hatalom és a pénz sok esetben afrodiziákumként hat, ellensúlyozva néhány férfi korát, termetét és természetes "szépségét. (Andy Vajnába is bele lehet halálosan szeretni, minden másra ott a Mastercard!) Nőkhöz való hozzáállását inkább a "machós" "vakkomondoros" technika jellemzi, és valószínűleg nem áll távol tőle az "asszony verve jó" hangzatú népi szólásmondás elfogadása.

A félelem persze nem így került kimondásra, hanem - habitusához méltón - egy kis lekezelő felhanggal a mondataiban, ami egyértelműen mutatja, Viktorunk bizony keményen kompenzálni próbál valamit.

Fantasztikus gondolatai a következőképpen hangzanak:

illy-678x381.jpg

"Orbán Viktor egy zárt beszélgetésen elmondta idén tavasszal, miért nem enged nőket a hatalom közelébe. A 444 számolt be az okfejtésről, amelynek lényege, hogy az itthoni politika folyamatos karaktergyilkosságokra épül, a sokszor nemtelen támadásokat pedig a nők nehezen bírnák. A mostani állapotok között elképzelni sem tud női minisztert – mondta."

Viktor, szomorú hírünk van! Fel kell világosítanunk téged, hogy áldásos tevékenységed nyomán nagyon sok - korábban vezető pozícióban lévő és kiválóan teljesítő - női szakember lett a FIDESZ karaktergyilkosságának áldozata, hogy helyükre gerinccel nem rendelkező, ellentmondani nem tudó és nem akaró, a szakmához alig értő, megalkuvó, magát pénzért eladó haverokkal tölthesd tele a vezetői pozíciókat.

De nem sírunk! Pedig sokunk életét tönkretetted! Ám a nők ennél keményebbek, és el sem tudod képzelni, mi vár arra a férfira, aki intelligens, okos nők ezreit, tízezreit haragította magára. A gyengébbik nem ugyanis sokszor erősebb, kitartóbb, céltudatosabb. És nem felejt!

Rossz hírünk tehát van számodra: országunkban számtalan nő akad, aki százszor intelligensebb, okosabb mint te, problémamegoldó képessége ezerszer jobb, és nálad sokkal-sokkal alkalmasabb a miniszterelnöki posztra.

Készülj tehát, Viktor, rémálmod hamarosan valóra válik: nem elképzelhetetlen, hogy egy magyar nő fog legyőzni, és hatalmad - melyhez görcsösen ragaszkodsz - múltidő lesz. Történelmünk rossz emlékű szereplője leszel csupán, néhány sor az új történelemkönyvekben.

Mondogasd magadnak tovább, hogy te nem foglalkozol nőügyekkel, mert hamarosan a nők sem fognak már foglalkozni veled... Ez a lejárt lemezek sorsa! A szobád falára pedig kirakjuk majd az új, értelmes nőkkel és férfiakkal teli kormány képét, hogy nézegethesd, hogy néz ki egy valódi nemzeti együttműködés.

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr2712726988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása