Sárkány ellen sárkányfű!
2015. február 25. írta: Katona Andrea

Sárkány ellen sárkányfű!

sarkany.jpg

 

Ellenszer! Kell valami, mert nagy baj lesz. Hányingerem van, érzem, ahogy megy fel a vérnyomásom, kezd fájni a fejem, felgyorsul a légzésem, majd észrevétlenül ökölbe szorul a kezem és a dühroham kerülget.... Sajnos az orvosok nem tudnak ezzel mit kezdeni, a tünetek oka allergia. FIDESZ-ALLERGIA. Mindig előjön, ha egy fideszes vagy valamelyik társadalmi célú agymosó reklámjuk van a tévében.

A tünetek az elmúlt években egyre gyakrabban törnek rám. 1998-ban kezdődött, aztán 2002-ben szünetelt egy kicsit, de 2010 óta visszatért. Egyszerűen el kell kapcsolnom arról a csatornáról, amelyiken látom a vigyorgó, öntelt képüket, mert ha nem teszem, vehetek másik tévét, pedig szegény készülék senkinek sem ártott. Az orvosok VÁLTOZÁST javasolnak! Ha meg akarok gyógyulni, meg kell fogadnom a tanácsukat!

Csakhogy ez a változás nem arról fog szólni, hogy én megyek el melegebb éghajlatra, hanem arról, hogy a tünetek kiváltóit kell eltávolítani. Ahhoz, hogy csökkentsük a parlagfű allergiát, a parlagfüvet kell kiirtani, nem az allergiás pácienst. Ergo, el kell tüntetni a rohadó narancsot az országból.

Alig hiszem el, hogy ezek az emberek, akiknek a csúfos bukását kívánja minden pocikám, az én generációmból vannak. Szégyellem őket!!! Szégyellem, hogy némelyikkel együtt jártam az egyetemre. És már azt sem hiszem el, hogy ezekre a lényekre huszonéves egyetemistaként büszkén néztünk fel. Ha tudtuk volna, kivé válnak, leköptük volna őket.

Az ország nagy hányada ugyanolyan allergiás, mint én, mégsem képes megfogni egy fűnyírót, kaszát vagy egy doboz gyomirtót, inkább szenved. Szenved és panaszkodik. Mert abban nagyon jók vagyunk!

Hát én nem akarom így leélni a hátralévő életemet, és még kevésbé akarok a gyerekeimre, unokáimra egy ilyen életet, egy ilyen bűzlő országot hagyni. Nincs más hátra, nekem, nekünk kell lépnünk. Szomorú, de mi szabadítottuk rá ezt a szörnyet az országra, nekünk is kell legyőzni ezt a sokfejű sárkányt.

Fura egy állatfaj ez a sárkány, merthogy a patkányhoz hasonlóan igen szapora, ám ellenálló képességében inkább egy csótányhoz hasonlít, hiszen mindent túlél, valószínűleg egy második paksi Csernobilt is. Bőre vastag, mint a rinocéroszé, tenyere ragadós, színváltó képességét pedig a kaméleonok is irigykedve figyelik. Lesből támad, mint a kígyó, és mire észreveszed a harapását, már késő. Valószínűleg a kakukk is példaképe volt, hiszen míg a többi buta madár gályázik a sikerért (lásd pl. TV-székház 2006.), addig ő a háttérben röhögve arra vár, hogy beletojja a tojását a kész fészekbe, majd odébb áll, te meg szívhatsz a "termékével" egy életen át.

Egy szó, mint száz, kell valami sárkányfű. Valami gyomirtó, amitől elsorvadnak, eltűnnek, és még az emléküknek is csak hűlt helye marad. Ha megtisztítottuk tőlük az országot, tiszta lappal indulhatunk, s bár baromi nehéz lesz helyrehozni a károkat, lassan nyílhatnak újra a virágok, zöldülhetnek a kertek, végre mi is szabadon lélegezhetünk, és nyugodtan élhetünk saját országunkban. NÉLKÜLÜK!

 

 

***********************************************

boritokep_demo.jpg

Ha egyetértesz, és végre tenni is szeretnél a változásért, csatlakozz:

DEMO - Demokratikus Európai Magyarországért

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr117220189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsala 2015.02.25. 22:18:45

Bár én egy másik, idősebb korosztály tagja vagyok, de rám is tökéletesen illik az a látlelet, amit itt olvasok. Gratulálok!

integrans 2015.02.26. 02:21:02

Kedves Embertársak!
Eget verő államszervezeti/közigazgatási tévedés/mulasztás, jogállapot tévesztés történt a szocializmusnak mondott rendszer vége, és a kapitalista rendszerbe való átmenet kezdetén.

Lényegét tekintve úgy és annyi történt, (és alapos okkal feltehetőleg ismerethiányok, avagy szakmaiatlanságok miatt) hogy alaptalanul, és ennél fogva jogszerűtlenül (diktatórikusan) lett bevezetve az akkori új jogrend!! - Amiről ráadásul nem csak hogy nem lett behatóan tájékoztatva a nyilvánosság, hanem ugyan emiatt a hiányosság okán, persze hogy nem is fogadhatta el magára nézve kötelezőnek a társadalom, a voltaképpen „suba alatt” bevezetett jogrendet.

Mondhatni azt is, hogy rémes tévedésbe estünk akként, hogy elővigyázatlanul bele sem egyeztünk semmibe sem, - ám mégis úgy cselekszünk negyedszázada, mintha a jogállamiság fennállna teljes mértékben és jogszerűen. - Jóllehet az is egyértelmű, hogy éppen a beleegyezés nélküliségek következtében eleve jogszerűtlen kiindulópontú az un. rendszerváltás jogrendje.

Ennek következtében a kérdés az és annyi, hogy hogyan helytálló a jogállamiság. - Könnyen belátható, hogy Közmegegyezés nélkül megalapozatlan a jogállamiság. - Azaz, érvénytelen.

Mindennek következtében egyértelműen az az ésszerű és jogszerű válasz a jelen helyzetre, hogy a jogállamiságot érvényesítenünk szükséges Közmegegyezéssel - a társadalmi szerződés eszközzel!

Egyszersmind az is kétséget kizáróan belátható, hogy amikor a megalapozatlan joggyakorlást, vagyis magát a jogrendet a politikai rendszer használja fel eszközként, - minden kétséget kizáróan jogosulatlanul, - nem egy esetben a társadalommal szemben és kárára, akár 25 éven át, - akkor elsődlegesen egy kollektív megtévesztődöttségeken/gondatlanságokon, és/vagy erőfölényeken alapuló áljogállamiságról, és így a joggal, jogrenddel való akart, vagy akaratlan államszervezeti visszaélés alapesetiségéről is beszélhetünk. - Tehát a mostani helyzet, az nem az ok, hanem annak az elburjánzott következménye, hogy a jogszerű jogalapok és így maga a jogállamiság megalapozatlan negyedszázada. Noha a jogtalanság, már önmagában közjogi érvénytelenséget jelent. - Mindennek következtében alapos okkal feltételezhető, hogy a jogbitorlás jogesete és a színlelt szerződés esete áll fenn. Illetve a tévedésbe esés esete is egyidejűleg. - Jogbitorlás "Jogot bitorol az, aki őt meg nem illető jogot gyakorol."

Szóból ért a magyar: "A jogállapot a társadalmi szerződésre épül. A szerződéssel kezdődik a társadalom élete, de véget a kormányzat elfajulásával ér, amikor a végrehajtó hatalom elbitorolja a főhatalmat az általános akarattól, azaz a néptől." Rousseau - Lásd tovább, és, állj ki a jogállamiság helyreállításáért, állj ki a jogaidért az „Ott leszek” gomb megnyomásával. És akiket meghívtok, azoknak mondjátok el, értsék meg, hogy a Közmegegyezés mindenkinek eleve személyes érdekében is áll. www.facebook.com/events/307310152808180/

Katica2 2015.02.26. 10:07:52

Természetesen minden szava igaz. Csakhogy én már nem küzdök. Küzdjön az, akit még nem vertek pofán. Semmi kedvem hősnek lenni. Egy életem van és nem akarok állandóan rettegésben élni. A félelem megöli a lelket. Hajrá fiatalok!

Katona Andrea 2015.02.26. 21:04:47

@bazsala: Valami radikális gyógyír kell, ami nagyon gyorsan kiirtja a parlagnarancsot!!!!

Katona Andrea 2015.02.26. 21:09:41

@Katica2: Ki akar hős lenni? Én csak nyugodtan szerettem volna élni a saját hazámban.... A fiatalok lelkesedése kiváló, de ha emlékeztek rá, Orbán is így kezdte... Ugye nem akarunk egy most fiatal 2. Orbánt kinevelni? Egy múltkori vidéki összejövetelen azt tapasztaltam, hogy a fiatalok lelkesedésükben bizony megvezethetőek, és ha nem vigyázunk rájuk, észrevétlenül egy új Király eljövetelét segítik elő, pedig mi már - sajnálatos tapasztalataink okán - átlátunk ezeken....
süti beállítások módosítása