Orbán megpróbált fotózkodni Trumppal – nagyon kínos vége lett
2017. május 27. írta: Katona Andrea

Orbán megpróbált fotózkodni Trumppal – nagyon kínos vége lett

trumpshove_848x480_953424963711.jpg

Ha elég türelmes és elszánt vagy, bárkivel sikerülhet egy közös képet készítened. Igaz, ez a fotó azért hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen hazánk nagy vezetője – zsámoly híján – lábujjhegyen ágaskodva próbál rákerülni a csoportképre. Arcán egy szerelmes férfi bamba mosolyával néz Trumpra, akinek valószínűleg azóta sincs fogalma arról, ki a fene lehetett ez a hátához bogáncsként ragadó fickó ebben a ronda színű nyakkendőben.

 

Donald Trump egyébként hozta szokott kőbunkó formáját, amikor a brüsszeli NATO-csúcson egy kocsmában jól ismert mozdulattal maga mögé rántotta a montenegrói miniszterelnököt, hogy ő mehessen elől. Protokollfőnökét valószínűleg idegösszeroppanással kezelik. Orbán elmondhatja, ezen a téren még van mit tanulnia. Igaz, Trumpnak legalább a kezei nem voltak a zsebében.

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr3012726846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása