Magam előtt látlak benneteket, ahogy piálás közben hangosan röhögtök a népen
2017. június 26. írta: Katona Andrea

Magam előtt látlak benneteket, ahogy piálás közben hangosan röhögtök a népen

24_hu1.jpg

Bárhova nézek, csak a káosz, az aljasság és butaság jeleit látom. Ezt tudja felmutatni ez a remek kormány, amelyiknek az egyetlen stratégiája és jelszava: Folytatjuk! Mit? A lopást? A szabadrablást? A rokonok, haverok bankszámláinak megtömését? Az ország pénzének pofátlan ellopását? Az uszító kormánypropagandát? Az európai értékrendtől való távolodást? Az emberek elüldözését saját országukból? A miniszterelnök gyermekkori vágyainak megvalósítását? Az állandó hazudozást? Az ország teljes tönkretételét? Mit folytattok? A ti vezetésetek alatt az ország 100 évvel esett vissza! Ti lesztek azok, akiket soha többé nem fogunk visszasírni. Sőt! Emberek millióinak nyílik mosolyra a szája, ha maga elé képzel titeket rabruhában, rácsok mögött, egy csákánnyal vagy ásóval a kezetekben.

Ti ne folytassátok! Soha többé! Látjuk, hogy féltek a 2018-as választásoktól, hiszen ha nem sikerül elcsalnotok, akkor rátok kemény felelősségre vonás vár, és nem ment meg titeket a külföldi offshore számlákon tárolt többmilliárdos vagyonotok sem. Ezért gátlástalanul, foggal, körömmel harcoltok a győzelemért, nem válogattok az eszközökben.

Megszavazzátok a Lex Csicskát, a plakáttörvényt? Rettegtek attól, hogy az emberek a ti kormánypropagandátokon kívül mást is láthatnak? Mindezt becsomagoljátok az átlátható pártfinanszírozás hazug szlogenjébe, miközben ti milliárdokat költötök a mi pénzünkből az elmebeteg kampányotokra. Csak ti nem pártszínekben, pártpénzből hirdetitek magatokat, hanem állami vagyonból. Biztos ez a pénz is elveszettet közvagyon jellegét, mint minden, ami a markotokba kerül! Az a pénz, amit ti már saját magatok fényezésére és hazugságaitok elfogadtatására költöttetek, kórházak és iskolák százait húzta volna ki a jelenlegi állapotából. És még szót sem ejtettünk az ellopott milliárdokról, melyeket az EU az ország felzárkóztatására, fejlesztésére adott. Ebből a pénzből már egy jóléti államot lehetne működtetni, nem egy kényszermunkásokkal teli, lebutított országban élnénk. Lenne korszerű, biztonságos egészségügy, színvonalas köz- és felsőoktatás, el lehetett volna indítani egy komplett bérlakás építési programot, meg lehetett volna szüntetni az éhezést és a szegénységet! De ti nem ezt az irányt választottátok! Ti folytatjátok a családi vállalkozásotokat! Ha egy cég vezetője így kezelné a rábízott intézményt, már néhány hónap múlva repült volna, és bíróság előtt állna hűtlen kezelés vádjával.

Olvasom, mit csináltok, és egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez nem maradhat így. Az agymosott Fidelitasos arról nyilatkozik, hogy nem probléma a fiatalok kivándorlása, Orbán kiemelkedő hazafinak titulálja Horthyt, 2 milliárdot küld a kormány a nagyváradi püspöki palota felújítására (kell a szavazat, ugye?), a maffiózó Pintér pedig azt mondja, felére csökkent a köztéri bűnözés. Halljátok ti magatokat? Szinte magam előtt látlak benneteket, ahogy piálás közben hangosan röhögtök a népen, hogy ezt is bevették, meg azt is elhitték...

Nos, lehet Orbánra szavazni. Büszkén fog belökni minket a szakadékba. Ha már nem jönnek az EU-s támogatások, tuti, hogy ki fogja léptetni az országot az EU-ból, hiszen hogy képzeli bárki is, hogy őt korlátozza. Már Románia is elhúzott mellettünk, sereghajtónak is gyengék leszünk. Cél a Balkán! Ha pedig mégis valami csoda folytán, a csalások ellenére elvesztené a választást, olyan gyorsan fognak megjelenni a kopaszok és fizetett őrző-védők, futballhuligánok az utcákon, hogy győzzük majd eloltani az égő autókat, és lehúzni a fejünket a TEK-esek éles lövedékei elől. Mert harc nélkül nem adja majd át a hatalmat, hiszen tudja, hogy az számára véget jelenti!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr9612727028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása