Akik ma a törvényeket hozzák, birkák, buták, közönséges bűnözők, hazaárulók
2017. augusztus 04. írta: Katona Andrea

Akik ma a törvényeket hozzák, birkák, buták, közönséges bűnözők, hazaárulók

orban-nyaral.jpg

A hőmérő higanyszála a napon elérte az ötven fokot. Feljebb nem megy, mert már nincs több hely. Az ember agya csendben megfő, a gondolatok is csak poroszkálnak. Mindenkit a hőguta kerülget. A humor azonban örök, így ennek megfelelően megjelent a neten egy új magyar szólás: Olyan meleg van, hogy Orbán éjjelre leveszi a golyóálló mellényt. Mielőtt lelki szemeim előtt megjelent volna Viktorunk daliás, pucér teste, gyorsan elhessentettem a gondolatot. Megvártam, míg a libabőr is eltűnik a karomról, és azon kezdtem gondolkodni, milyen vacak lehet kevlárban zuhanyozni, WC-re menni, zoknit felvenni, 40 fokban is viselni, Bözsi nénit meglátogatni, és közben azon sajnálkozni, miért nincs ennek láthatatlan sisak változata is. Fene egye meg, vizuális típus vagyok, most egy 160 centis, pocakos Darth Vader jelent meg a szemeim előtt, amint a sisak résein kidugdosva a nyelvét közli a jövő nemzedékével: "Én vagyok az apád, ismétlem: az apád! A Nemzeti Igazmagyar Szaporító Testület alapítója....

Na, már nagyon elkalandoztam. Hol is tartottam? Ja, a kevlármellénynél, ami nélkülözhetetlen kelléke egy paranoiás diktátornak. Hiszen MINDENKI az ő életére tör. És ez biztos, mert a hangok is megmondták! Bár kínos, hogy eddig csak két kisnyugdíjast sikerült ilyesmivel megvádolni, és még kínosabb, hogy 2015 óta (amikor is a TEK néhány tévesen lerohant ház után elfogta a két minden hájjal megkent, veszélyes fenevadat) még nem sikerült a vádat bizonyítani. De ha őrizetben van a két magyar Rambó, miért kell még mindig a kevlármellény? És vajon mikor fog "kiderülni" a nyomozás során, hogy Soros György személyesen képezte ki Béla bácsiékat Sylvester Stallone szakmai útmutatója alapján?

Azt írják, hogy lehallgatták a két kisöreg telefonbeszélgetését, amelyben ilyenek hangzottak el: "akik ma a törvényeket hozzák, birkák, buták, közönséges bűnözők, hazaárulók". Hát, barátaim, ha ez a jövő, és ez elég indok, leszünk pár millióan börtönben 2018 után. Nem lenne költséghatékonyabb és a többség számára megnyugtatóbb, ha azokat csuknánk le, akik ma a törvényeket hozzák, mert birkák, buták, közönséges bűnözők és hazaárulók? Mégiscsak kevesebben vannak, mint mi!

Ugatnak a kutyák, éjszaka van, minden nesz erősebben hallatszik. Tán a TEK közeledik lopakodó üzemmódban? Tegyek ki nekik táblát, hogy ne a békésen alvó szomszéd vízvezetékszerelőt vigyék be kihallgatásra egy szál gatyában, fegyvernek látszó tárggyal? Vagy most ők is szabadságon vannak három hétig, mint kedvenc főnökük, akinek úti célját titok övezi? Remélem, szép helyre ment: Azerbajdzsán, Izrael, Törökország, Oroszország, bármelyik lehet, csak tenger legyen. Megérdemel egy kis búvárkodást.... kevlárban!

A bejegyzés trackback címe:

https://viharzona.blog.hu/api/trackback/id/tr9812727104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása